idöjárás.http://www.idokep.hu/bugatti,használtautó. ENERGIASULI.bugatti,használtautó,használtautó,buga... Saját villája kapujában törte össze az 545 milliós... Műszaki Vizsga Online. Gyártásba került a Bugatti Veyron Grand Sport. A Bugatti Veyron egy, a Volkswagen konszern felügy... Főoldal Egér Autó, Járművek Maseratti Gran Turi. MASERATI MODELLEK.bugatti,használtautó,használtaut... Maserati ...bugatti,használtautó,használtautó,buga... HÍREKMÁRKAFINANSZÍROZÁSSZERVIZSEAT SPORTHAS... Szeat.bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,au... Hyundai Holding Hungary best free magento themeMein Konto Wunschliste Mei... Hummer H2 SUT Luxorybugatti,bugatti,használtautó,h... Hummer H2 SUT Luxorybugatti,használtautó,használta... Hummer H3 3.7 TOYOTA AUTÓK UJONAN BUGGATTI VEYRON MAZARETTI FERÁRI HUMMER.: Maserati ...bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók autók,használtautó kereskedés, bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók autók,használtautó kereskedés,

2011. április 20., szerda

Maserati ...bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók autók,használtautó kereskedés, bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók autók,használtautó kereskedés,


bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók
          autók,használtautó kereskedés,

bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók
          autók,használtautó kereskedés,

bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók                                                               bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók
          autók,használtautó kereskedés,

          autók,használtautó kereskedés,







Kezdőlap (Maserati)
Tudod-e, hogy mi mi? MiMi.hu az útmutató tudástár. MiMi.hu
Kezdőlap    Hírlevél   Vélemény   Linkajánló   Tippek   RSS
Linkcsere   Linkpartnerek   Impresszum   Adatvédelem  
Kezdőlap » Autó-Motor » Maserati

  Témák

Akvárium
Állatok
Autó-Motor
Betegségek
Biblia
Bonszáj
Borok
Csillagászat
Divat-Szépség
Egészség
Emberi test
Építészet
EU
Ezoterika
Fényképezés
Fitnesz
Fogyókúra
Gasztronómia
Gazdaság
Grafológia
Gyermeknevelés
Híres magyarok
Horgászat
Informatika
Játék
Karrier
Kertészkedés
Kutya
Lovak
Macska
Magyar tájak
Magyar történelem 1
Marketing
Matematika
Művészet
Növény
Otthon
Párkapcsolat
Pszichológia
Sajátkezűleg
Terhesség
Térinformatika
Tőzsde
Utazás
Vicc
Zene







Maserati

Autó-Motor MarcosMaserati 3200

Maserati egy 1914-ben alapított olasz autógyár, mely elsősorban sport, és versenyautók készítésével foglalozik. 1993-tól a Fiat S.p.A. leányvállalata.
A Wikimédia Commons tartalmaz Maserati témájú médiaállományokat.
Forrás >>>










Maseratit tényleg csak a kiválasztottak vezethetnek, igazi nyálcsorgatós márka. Mindenki kipróbálná, mindenki beleülne, sokaknak azonban az álom csak álom marad. Pedig legalább beülésre bárkinek van lehetősége, még mindig kevesen tudják, hogy a XIII.
Forrás >>>

Maserati Quattroporte
Luxusautó, a legigényesebbeknek. Pininfarina-dizájn, a legelső Quattroporte modern hangszerelése. Sportos, de tágas és kényelmes, a jellegzetesen kifinomult Maserati stílusjegyekkel.
Forrás >>>

Maserati Quattroporte: Herceg sportcipőben
cimkék: quattroporte
Maserati Quattroportét nehéz bármilyen más autóhoz hasonlítani. Egy luxuslimuzin és egy sportautó szívszorító kettőse, az olasz autóépítés remekműve.
Forrás >>>

Maserati Quattroporte Automatica
Bővül a Maserati kínálata, hamarosan piacra kerül az új, automata sebességváltós Quattroporte Automatica.
Hozzászólok! ...
Forrás >>>

MASERATIBI
Klellemes karacsonyi unnepeket es nagyon boldog uj evet kivanok !!
BuXY ...
Forrás >>>

Maserati Quattroporte két, látszólag különböző "lélek" ideális ötvözete: a luxuslimuziné és a sportos Grandturismoé. Az adoptált technikai megoldások teljesítményt, egyensúlyt és biztonságot garantálnak.
Forrás >>>

Maserati 3200 GT
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke szeptember 15-én mutatta be a sajtó képviselőinek a véglegesen Maserati 3200 GT-nek nevezett sportkupét Modenában. A hivatalos premier az októberi Párizsi Autószalonon lesz majd.
Forrás >>>

Ferrarit és Maseratit forgalmazó SPQR sem képviselteti magát, a cég illetékese távolmaradásukat azzal indokolta, hogy riválisaik sem állítanak ki, olyan nagyság is hiányzik, mint az Alfa Romeo, ...
Forrás >>>

Új csúcsmodell a Maseratitól Beszélgessünk az autókról! Opel Insignia - Teher alatt Schumacher veszi meg a Hondát?! Nem álom a pukihajtású autó Alonso repülőbalesetet szenvedett Honda Jazz2 - érdemes beülni! ...
Forrás >>>

Külsőleg a Bravo-nak a Maranello piros mellett a Maserati kék, és a manapság nagy divatnak örvendő, a tesztautón is fellelhető fehér színek állnak a legjobban, ezek rendesen kiemelik az autón fellelhető remek éleket, vonalakat.
Forrás >>>

A korábbi Maserati-stílusú orr-rész már a múlté, a Punto Evo jókora, lentre helyezett hűtőmaszkját egy markáns koptatóbetéttel törték meg.
Forrás >>>

A hazai bemutatón már az első perctől mindenki biztos volt abban, hogy ez a modell tetszeni fog a fiataloknak, a kissé Maseratis orrkiképzés, valamint a valóságban még szebb vonalvezetés tényleg elég meggyőző.
Forrás >>>

A Croma 8ttoV elnevezésű autóba állítólag a Maserati nyolchengeres motorja került, bár pontos adatokat egyelőre nem ismerünk. Az Italdesign tervezői azt próbálták elérni, hogy az új Croma belülről még tágasabb, kívülről még elegánsabb legyen.
Forrás >>>

Beszélhetnek nekem Ferrariról, Maseratiról, Lamborghiniről, Aston Martinról, amíg nem próbálom ki őket, a Mazda RX-8 lesz számomra a versenykocsik non plus ultrája. Minden porcikájában tombol az adrenalin. Beszállás csak erős idegzetűeknek! ...
Forrás >>>

2 literes Maserati motor hajtotta, ráadásul nem elöl-, hanem hátulkaparós volt. A széria változatban egy 2.2-es JTS, és 3.2-es V6-ost JTS teljesít szolgálatot, utóbbihoz széria a Q4 meghajtás. A dízelfanok számára a 2.
Forrás >>>


Azt hittem rosszul látok, valami vicc, hogy egy Maserati-kinézetű autót Fiat embléma mögé bújtatnak. December elején aztán szemtől szembe is találkoztunk. A formája valóban lenyűgöző. De vajon hogy megy?
Forrás >>>

Gemballa General Motors GReddy Hamann Hartge Hibrid Honda Hummer Hyundai Hírek iForgeInfiniti Initial Drifters Interjú Jaguar JE Design Kia Koenigsegg KTM Közérdekű Lamborghini LanciaLexus Lorinser Lotus Lumma Design Manhart Mansory Maserati ...
Forrás >>>

Érdekes módon az Alfa Romeo mindössze egy típusa, a 159-es kapott szavazatot, az olasz autók becsületét leginkább a Maserati mentette meg, mert a Biturbót és a Quattroportét többen is bevették szexiautó-listájukba, utóbbi a harmadik helyig jutott.
Forrás >>>

Januártól 17 Ferrarit vettek nyilvántartásba, kétszer annyit, mint 2009 első hat hónapjában. Ugyanabban az időszakban a tavalyi kilenc helyett csak három Bentley-t írattak be a forgalomba, és nyolc helyett csak egy Maseratit.
Forrás >>>


 Lásd még: FordAudiSeatVolkswagenFerrari

Oldalainkon különböző magyarázatokra mutató hivatkozások találhatóak, amely magyarázatokkal a MiMi.hu szerkesztői nem minden esetben értenek egyet, tartalmukért felelősséget nem vállalnak.


Hírlevél

E-Mail cím:



Bővebben >>>


Weblap ajánlása



Weblap leírása:


Téma:













   bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók                                    bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók
          autók,használtautó kereskedés,

bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók
bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,autók                            
          autók,használtautó kereskedés,

                                             
          autók,használtautó kereskedés,

          autók,használtautó kereskedés,

Nincsenek megjegyzések: