idöjárás.http://www.idokep.hu/bugatti,használtautó. ENERGIASULI.bugatti,használtautó,használtautó,buga... Saját villája kapujában törte össze az 545 milliós... Műszaki Vizsga Online. Gyártásba került a Bugatti Veyron Grand Sport. A Bugatti Veyron egy, a Volkswagen konszern felügy... Főoldal Egér Autó, Járművek Maseratti Gran Turi. MASERATI MODELLEK.bugatti,használtautó,használtaut... Maserati ...bugatti,használtautó,használtautó,buga... HÍREKMÁRKAFINANSZÍROZÁSSZERVIZSEAT SPORTHAS... Szeat.bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,au... Hyundai Holding Hungary best free magento themeMein Konto Wunschliste Mei... Hummer H2 SUT Luxorybugatti,bugatti,használtautó,h... Hummer H2 SUT Luxorybugatti,használtautó,használta... Hummer H3 3.7 TOYOTA AUTÓK UJONAN BUGGATTI VEYRON MAZARETTI FERÁRI HUMMER.: CHEVROLET.

2011. április 1., péntek

CHEVROLET.


Chevrolet Orlando
A feltüntetett ár ajánlott fogyasztói ár. Az akciós modell kedvezményei és az akció egyéb részletei a www.chevrolet.hu oldalon vagy a Chevrolet infovonalon találhatók. Konkrét árajánlatok az akcióban részt vevő Chevrolet-forgalmazóinknál. Az akció 2011. február 14-től március 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A Chevrolet Central and Eastern Europe Kft. és az akcióban részt vevő Chevrolet forgalmazók fenntartják a jogot az akció módosítására, illetve megszüntetésére. A kép illusztráció. CO2-kibocsátás: 159–186 g/km; átlagos fogyasztás: 6,01–7,31 l/100 km vegyes fogyasztás – változattól és forgalmi viszonyoktól függően.
Az itt bemutatott képek csak általános példák a termék választékból. A feltüntetett árak ajánlott fogyasztói árak. Konkrét árajánlatok az akcióban részt vevő Chevrolet-forgalmazóinknál. A Chevrolet Central and Eastern Europe Kft. és az akcióban részt vevő Chevrolet forgalmazók fenntartják a jogot az akció módosítására illetve megszünteté

Nincsenek megjegyzések: