idöjárás.http://www.idokep.hu/bugatti,használtautó. ENERGIASULI.bugatti,használtautó,használtautó,buga... Saját villája kapujában törte össze az 545 milliós... Műszaki Vizsga Online. Gyártásba került a Bugatti Veyron Grand Sport. A Bugatti Veyron egy, a Volkswagen konszern felügy... Főoldal Egér Autó, Járművek Maseratti Gran Turi. MASERATI MODELLEK.bugatti,használtautó,használtaut... Maserati ...bugatti,használtautó,használtautó,buga... HÍREKMÁRKAFINANSZÍROZÁSSZERVIZSEAT SPORTHAS... Szeat.bugatti,használtautó,használtautó,bugatti,au... Hyundai Holding Hungary best free magento themeMein Konto Wunschliste Mei... Hummer H2 SUT Luxorybugatti,bugatti,használtautó,h... Hummer H2 SUT Luxorybugatti,használtautó,használta... Hummer H3 3.7 TOYOTA AUTÓK UJONAN BUGGATTI VEYRON MAZARETTI FERÁRI HUMMER.: március 2011

2011. március 31., csütörtök

FERÁRI.


Hamarosan elindul idei szezonunk. Tekintse meg a Próbavezetés helyszínei fül alatt az időpontokat.
Üdvözlettel: Próbavezetés.hu
Megvalósulhat gyermekkori álmod!
Vezethetsz egy igazi Ferrari F430F430 Spider-t vagy egy Maserati GT S-t!
Próbáld ki!
Vizuális élmény - akusztikus élmény – technikai élmény... és mindez maradandó élmény! Ne hagyd ki!
Próbavezetés
Hogy történik a probavezetés?
A próbavezetéseket megyeszékhelyek közelében (kivezető útjain) tartjuk előre meghirdetett időpontokban. Ezekre a próbavezetés igénylő lap-on várjuk a jelentkezéseket és küldjük a visszaigazolásokat, melyek tartalmazzák a próbavezetések várható helyét és idejét.
Egy kb. 6-8 km hosszú 2 x 2 sávos útszakaszon lehet kipróbálni vezetőként, vagy akár utasként egy Ferrari F430Ferrari F430 Spider vagy egy Maserati GT Smodellt.
Hívd meg ismerőseidet!

Próbavezetés helyszínei

VárosHelyszín:Időpont
BudapestRamada Resort Aqua World - Újpest2011. április 02. (szombat) 10:00:de. - 2011. április 03. (vasárnap) 17:00:du.
SzentendreOMV Benzinkút2011. április 09. (szombat) 10:00:de. - 2011. április 10. (vasárnap) 17:00:du.
BudapestRamada Resort Aqua World - Újpest2011. április 16. (szombat) 10:00:de. - 2011. április 17. (vasárnap) 17:00:du.
SzentendreOMV Benzinkút2011. április 23. (szombat) 10:00:de. - 2011. április 24. (vasárnap) 17:00:du.
SzékesfehérvárAuchan2011. május 15. (vasárnap) 10:00:de. -17:00:du.


Aktuális akciók
Szeretne kedvezményes áron hozzájutni álmai Fordjához? Jól jönne néhány ráadás kiegészítő vagy extra felszereltség? Vásárolja meg kedvenc Ford modelljét a lehető legkedvezőbb feltételekkel: aktuális akcióinkról tájékozódjon itt, a részletekről pedig érdeklődjön márkakereskedőinknél!
Személygépjármű akciók
Megbízható, sokoldalú és stílusos autót szeretne, ami minden igényét kielégíti? Széles személygépjármű-kínálatunkban mindenki megtalálja a kedvére valót. Tudjon meg többet az aktuális akcióinkról, és vásárolja meg kedvezményesen kedvenc Ford modelljét!

Tudjon meg többet...
Haszongépjármű akciók
Egy stílusos és sokoldalú autót keres, ami megkönnyíti a dolgos hétköznapokat? Itt a remek alkalom, hogy rendkívül előnyös feltételek mellett, ráadás extrákkal vásároljon egy új Ford haszongépjárművet!

Tudjon meg többet...
Szervizakciók
Ha biztosra akar menni, és precíz, megbízható szervizszolgáltatást, valamint minőségi alkatrészeket és kiegészítőket szeretne, forduljon márkakereskedőinkhez vagy a hivatalos Ford Szervizhálózat tagjaihoz! Ismerje meg szervizeink akciós ajánlatait!

Tudjon meg többet...
  

volkswagen.



Az új Passat